Covergreen gaat een bijzondere samenwerking aan. Samen met 11 andere bedrijven opent Covergreen tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte Plein Bordeaux. Een plein waar we de sfeer van Bordeaux willen benadrukken, maar waar we vooral aandacht vragen en samen nadenken over de klimaatverandering waar we middenin zitten. 

Het klimaat verandert. De zomers worden heter, de buien heftiger. Daarnaast blijft de verstedelijking toenemen. Dus met een knipoog naar de Franse sferen, maar met een serieuze blik op de toekomst, nodigen we u van harte uit op Plein Bordeaux. Ons eigen plein binnen de Vakbeurs Openbare Ruimte op 26 en 27 september 2018.
Geniet van een echte kop koffie, bereid door onze barista, en ga het gesprek aan met één van onze (con)collega’s.

Niet alleen moeten we maatregelen nemen om de klimaatverandering te temperen, maar ook zullen we ons landschap moeten aanpassen aan deze veranderingen.

Samen met verschillende bedrijven, actief op het gebied van groen, grijs, water en ecologie, vormen we Plein Bordeaux. We zijn ons bewust van de noodzaak van klimaatadaptatie. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen toepassingen voor dit thema. Deze unieke samenwerking heeft geresulteerd in een sfeervol plein, waar we een totaaloplossing willen aanbieden voor gemeenten, aannemers en groot-groenvoorzieners op het gebied van klimaatverandering.

Bientôt à carre Bordeaux!