De Covergreen plantenmatten kunnen op verschillende manieren worden toegepast, zo doen ze het ook erg goed op rotondes. De bodembedekker op de rotonde brengt verschillende voordelen met zich mee, wat ook erg goed naar voren kwam in de video van de aanleg van de plantenmatten op een rotonde in Deventer.

Door het plaatsen van plantenmatten op rotondes wordt er veel aan veiligheid gedacht. Bij het plaatsen van kant-en-klare plantenmatten maakt onkruid geen kans en is het een onderhoudsvrije border geworden.

Zeker op rotondes waar auto’s soms te hard langs komen rijden is het gevaarlijk om onderhoud te plegen aan de rotonde. Met de Covergreen plantenmat is dat verleden tijd, terwijl de rotonde wel mooi groen blijft! Dan hoeven de medewerkers niet meer op de rotonde aan het werk te gaan, maar kunnen deze andere projecten uitvoeren op veiligere locaties. Ook voor de weggebruikers is het veiliger, want die zijn snel afgeleid door het onderhoud aan de rotonde en daardoor kunnen ook gevaarlijke situaties ontstaan.

Verschillende opties van plantenmatten zijn goed als rotonde-vulling, voor meer informatie neem contact met ons op! Verras uw omgeving met het snelle resultaat en de mooie uitstraling van een groene rotonde!

Reclame maken op een rotonde

U wilt reclame maken voor uw bedrijf en daarom een rotonde huren of adopteren. Uw reclamebord op een van de mooie rotondes waar dagelijks duizenden mensen langs rijden. Of u bent een gemeente die een goede oplossing zoekt voor het groene onderhoud van uw rotondes. Lees dan eens verder.

De rotondes moeten worden beplant en onderhouden. Dit kunt u uitbesteden bij een hovenier. Ook zijn er instanties die alle communicatie, tegen betaling, van u kunnen overnemen. Het feit blijft dat u jaarlijks met veel bijkomende kosten en werk komt te zitten. Maar er is een andere optie:

Covergreen® biedt u een makkelijke en vooral betaalbare oplossing voor rotondes.

Onderhoudsvrije rotondes

Wanneer u een rotonde (ver)huurt, moet deze er natuurlijk het hele jaar door er verzorgd en onkruidvrij uitzien. Het liefst zonder al te veel onderhoud. De kant-en-klaar plantenmatten van Covergreen® bieden u daarvoor de perfecte oplossing. Deze plantmatten worden snel gelegd en zorgen direct voor een groen, begroeid en gesloten resultaat. Met als belangrijke eigenschap: ontkiemen van onkruid tegengaan, hierdoor behoeft een rotonde weinig tot geen onderhoud. De bodembedekkers worden al veel toegepast in onderhoudsvriendelijke borders in een onderhoudsvriendelijke tuin. Gezien twee eenvoudige onderhoudsbeurten per jaar al ruim volstaan. Het eventueel bemesten en eventueel bijknippen verhoogt de uitstraling van de rotonde. Naast dat de bodembedekkers onderhoudsvriendelijk zijn, bevorderen de kant & klare bodembedekkers ook de veiligheid. In de eerste plaats hoeven uitvoerende hoveniers of groenmedewerkers veel minder in het centrum van een intensieve verkeerssituatie te werken. Onderhoud van een rotonde zorgt daarnaast ook voor afleiding van andere weggebruikers wat extra gevaar voor de verkeersdeelnemers kan opleveren.

Bent u van plan om een rotonde te huren of te adopteren, of denkt u als gemeente na over deze mogelijkheid, neem dan eens contact op met Covergreen® voor de verschillende mogelijkheden. De plantenmatten zijn uitermate geschikt voor rotondes, en geven direct een fris en groen resultaat. Daarbij heeft u keuze uit diverse plantensoorten, van Waldsteinia tot rozenstruiken. Of een combinatie daarvan. Klik hier om direct contact op te nemen.

U hoeft alleen nog maar een reclamebord te plaatsen op een van de rotondes! Verras uw omgeving met het snelle resultaat en de mooie uitstraling.